The Greatest Guide To συμβουλευτικη επιχειρησεων
The Greatest Guide To συμβουλευτικη επιχειρησεων
Blog Article
Ο επίλογος θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος, συνοπτικός και να αφήνει θετικές εντυπώσεις
•Να εισάγει ένα σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου των αποτελεσμάτων με τέτοιο τρόπο ώστε να προληφθούν αστοχίες και σφάλματα.
Αυτά τα δεδομένα αλλάζουν ανάλογα με το τι πουλάτε, αλλά θα πρέπει να είστε τόσο συγκεκριμένοι στα στοιχεία σας, ώστε να είναι αδιαμφισβήτητο το ποιον θέλετε να στοχεύσετε, καθώς και το γιατί λάβατε τις αποφάσεις που πήρατε βάσει του ποιος είναι ο πελάτης σας.
Κάθε αναδιοργάνωση αφήνει πίσω της και θύματα και ζημιές: Αποφασίστε ποια είναι τα σημαντικά πράγματα / στοιχεία για εσάς και ποια θα μπορούσαν να αφεθούν πίσω ή να αλλάξουν χέρια.
Ο επιχειρηματίας, ο μέτοχος, η Διοίκηση της εταιρείας θα πρέπει ξεκινώντας μία αναδιοργάνωση να επιλύουν χρόνια ή σημαντικά προβλήματα ή δυσαρμονίες που σχετίζονται με: την λειτουργία, τον συντονισμό, την εποπτεία, την έγκαιρη αναγνώριση λαθών, τα λάθη που δημιουργούν πολλαπλασιαστικές καθυστερήσεις, τον έλεγχο, την ανάθεση αρμοδιοτήτων, τους τομείς ευθύνης, τα σημεία ελέγχου, την εργασιακή συμπεριφορά, την ανάδειξη προβλημάτων, την επικοινωνία μεταξύ προσωπικού και τμημάτων, το υψηλό μίγμα υποχρεώσεων, οι απαξίωση του παραγωγικού μηχανισμού κα..
Βοηθάμε να βρίσκεις και να εκμεταλλεύεσαι νέες ευκαιρίες
Στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι θέλουν να συνεργάζονται με μια επιχείρηση η οποία θα είναι βιώσιμη στο μέλλον.
Περιέχει: Εισαγωγικό Σημείωμα - Η Επιχειρηματικότητα και η Επιχειρηματική Νοοτροπία - Ο Επιχειρηματίας και η Επιχειρηματική Ομάδα - Μορφές Επιχειρηματικότητας - Τύποι Επιχειρήσεων - Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία - Στρατηγική Διοίκηση της Καινοτομίας - Επιχειρηματική Ιδέα και Ευκαιρία και Σχεδιαστική Σκέψη - Επιχειρηματικά Μοντέλα και Επιχειρηματικός Καμβάς - Δοκιμάζοντας την Πρόταση Αξίας με τους Πελάτες - Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων - Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Παρουσίαση - Ευρετήριο
Σεβόμαστε την επιχειρηματικότητα και την επαγγελματική δραστηριότητα.
Θα πρέπει να βγάλετε ένα πλάνο στο οποίο θα αναλύετε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησής σας. Θα πρέπει να καλύψετε τα εξής κομμάτια:
Και πρέπει να πούμε ότι οι πόροι αυτοί συνέβαλαν να αλλάξει η εικόνα της χώρας. Αναβαθμίσαμε κρίσιμες υποδομές μεταφορών, ενισχύσαμε πλήθος ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων, ενδυναμώσαμε το σύστημα κοινωνικής προστασίας.
Καθορίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η εταιρεία σας θα είναι ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, ανώνυμη ή κάποιου άλλου είδους;
Ποιές θα είναι οι διαδικασίες και τα κριτήρια επιλογής σε αυτό το νέο ΕΣΠΑ;
Μέλλουσα οικονομική προσδοκία → Πόσο σκοπεύετε να more info αυξηθεί το κέρδος σας;